Chevrolet показала електричний «Запорожець-пікап» (фото)

На виставці світового тюнінгу SEMA, яка стартує сьогодні, 5 листопада в Лас-Вегасі, покажуть електричний хот-род Chevrolet E-10 Concept. Зовні модель нагадує усім відомий Запорожець, щоправда у кузові пікап.

Шоу-кар Chevrolet E-10 Concept базується на основі пікапа Chevrolet C-10 «старої школи», який оснащувався 3,9-літровим двигуном потужністю 135 к.с. або 220-сильним двигуном з робочим об’ємом 5,3 літра.

Цікаво, що модель може похвалитися повністю електричною тягою. Мова йде про два електромотори, підсумкова продуктивність яких становить 450 к.с.. У парі з ними працює 4-діапазонний «автомат» SuperMaticTM 4L75-E і дві 400-вольт батареї на 120 кВт * год.

Крім цього, Chevrolet E-10 Concept обзавівся світлодіодними фарами і задніми ліхтарями, заниженою підвіскою і модернізованим обвісом. Цікаво, що в салоні були встановлені три динаміка, які відтворюють звук легендарних моторів марки – 7,0-літрових двигунів серії LS7. Це було зроблено, щоб пасажирам автомобіля не було нудно від тихохідної електричної силової установки.


Не пропустіть