Volkswagen розсекретив електричний крос-універсал ID. Space Vizzion Concept (фото)

Напередодні автосалону в Лос-Анджелесі німецька компанія представила свій концепт-кар ID. Space Vizzion Concept.

Для компанії Volkswagen ця новинка стане сьомою моделлю з лінійки ID., автомобілі якої базуються на платформі MEB. З точки зору зовнішності ID. Space Vizzion Concept – це 2/3 універсалу і 1/3 кросовера. Як повідомляють представники VW, він поєднує в собі «аеродинамічний дизайн Gran Turismo з місткістю і універсальністю позашляховика».

Якщо говорити про зовнішній вигляд концепту, то він включає в себе логотип VW з підсвічуванням, світлодіодні матричні фари IQ Light, світлодіодні денні ходові вогні у вигляді сот і, звичайно ж, відсутність ґратів радіатора. Також у авто немає дверних ручок. Замість цього автомобіль оснащений освітленими сенсорними поверхнями, які спалахують, як тільки його функція Advanced Keyless Advanced виявляє, що хтось наближається. Всі елементи освітлення концепції активуються, коли водій відкриває автомобіль.

У салоні ID. Space Vizzion Concept вся інформація відображається на основному дисплеї. Також представлений і менший допоміжний дисплей, а інформаційно-розважальні функції, онлайн-сервіси та налаштування автомобіля згруповані на 15,6-дюймовому сенсорному екрані.

В оснащенні Volkswagen ID. Space Vizzion Concept знаходиться 275-сильний електромотор з крутним моментом 550 Нм і літій-іонна батарея на 82 кВт/год. При цьому потужність може бути доведена до 335 к.с. завдяки додатковій силовій установці та системі повного приводу.


Не пропустіть