Nissan покаже концепт нового кросовера (Фото)

Компанію «паркетнику» на стенді марки складуть електрофургон для морозива і м’яч для гольфу, який сам закочується в лунку.

Компанія Nissan покаже концепт-кар Ariya на виставці споживчої електроніки CES, яка розпочнеться 7 січня в Лас-Вегасі. Втім, шоу в США не стане дебютним для цієї машини, концепт вже презентували публіці на автосалоні в Токіо в жовтні минулого року.

На стенді Nissan на CES представлять експонати, що відображають уявлення компанії про мобільнысть майбутнього. Тому у випадку з концепт-каром на перший план виходять вдосконалена система допомоги при водінні ProPILOT 2.0, система управління повним приводом (з двома електромоторами), а також «мета-матеріали з неймовірними акустичними властивостями» і так званий планувальник маршруту (Smart Route Planner), повідомляється в прес-прес-релізі Nissan.

«Концепт-кар Ariya обіцяє клієнтам Nissan нові враження від процесу водіння автомобіля, – розповів Такао Асами, старший віце-президент Nissan по науково-дослідній роботі і передовим технологіям. – Цей електро-кросовер – не просто концепт, заснований на вільному польоті думок; Ariya демонструє розробки, які стануть доступними в найближчий час».


Не пропустіть