Автомобільні концепти, які стали сенсацією автосалону в Нью-Йорку

Щорічно слідом за автосалонами в Детройті і Женеві відбувається ще один великий і вельми авторитетний автосалон в Нью-Йорку. Сьогодні в нашому огляді «трійка» автоконцептів, які стали справжньою сенсацією Нью-йоркського салону, пише novate.ru

1. Lincoln Navigator Concept

344767486

Про автомобілі Lincoln Navigator Concept поки відомо зовсім небагато. Машина була показана в Нью-Йорку. Про можливі технічні характеристики поки ніхто не говорить, проте творці активно демонстрували функціонал машини. Очевидно, що коли вийде цей автомобіль на ринок, він обійде навіть відомий Tesla Model X. Крім усього іншого, автомобіль може похвалитися своїм надзвичайно просторим салоном. Виділяють його і нестандартні для масового виробництва двері-чайки. Найбільше при цьому фахівцям сподобалося наявність Wi-Fi в салоні.

2. Genesis New York Concept

344764043

Дев’ять років тому поєднання слів «корейський преміальний автомобіль» можна було б розцінювати як якийсь жарт, однак сьогодні все змінилося. Компанія hyundai продемонструвала Genesis New York Concept, що відноситься до класу «люкс». Ця машина – спортивний чотиридверний седан. Стиль, комфорт, функціонал і економія – все це є в новому зразку. Машина відрізняється неймовірною плавністю ходу. Працює новинка на потужному гібридному двигуні. Робочий об’єм – 2.0-літра. Потужність – 245 к.с. Коробка передач у концепту автоматична з 8 ступенями. Що ж стосується функціоналу, то за нього переживати не варто – все тільки найкраще.

3. Toyota Prius Prime

avto-03

Іншою важливою подією автосалону стала демонстрація Toyota Prius Prime. Для компанії Toyota створення цього автомобіля стало великим кроком вперед. Електромобіль працює на чистій електричній тязі, в ньому немає ніяких гібридних елементів. Для їзди використовуються 8.8 кВт\год акумулятори. Машина привела експертів в справжнє захоплення, адже поєднує в собі економічність і високу продуктивність.


Не пропустіть