Представлено шини для авто, які зроблять їзду екстремальною в будь-яких умовах

Німецькі інженери з Jeep Germany здивували всіх новими шинами, які зроблять екстремальною їзду на позашляховику в міських умовах. Тепер для того, щоб отримати порцію адреналіну, зовсім не обов’язково виїжджати на екстремальну трасу, пише novate.ru .

Підрозділ компанії Chrysler – Jeep Germany, розробило досить незвичайні шини, які припадуть до смаку шанувальникам екстремальної їзди. Поки шини є концептуальним зразком, проте виробник пообіцяв налагодити серійний випуск свого незвичайного творіння, якщо любителі позашляховиків проявлять належний інтерес, і серед них знайдуться ті, кому їзда по міських дорогах здається заходом занадто нудним і пересічним. Виправити це інженери хочуть при з допомогою покришок, які отримали назву Jeep Adventure Tire.

Винятковість Jeep Adventure Tire полягає в їх незвичайній формі. Вся справа в тому, що на зовнішній частині шин були встановлені спеціальні нарости-нерівності, які роблять їзду по асфальту максимально наближеною до їзди по бездоріжжю. Таким нехитрим чином німецькі інженери пропонують додати трохи різноманітності в нудну міську їзду.

Окремо відзначимо, що поки в дорожніх умовах Jeep Adventure Tire випробувані були, в усякому разі, на серйозному рівні. Самі виробники при цьому підкреслюють, що хоча їх нові шини і хороші, ніщо не замінить справжнього підкорення бездоріжжя.

Автори проекту заявили, що нові шини будуть доступні під будь-який розмір колеса. Вартість Jeep Adventure буде оголошена пізніше.


Не пропустіть