Toyota uBox – автомобіль для сучасної молоді

Центр автомобільних досліджень університету Клемсона (Південна Кароліна) давно будує студентські концепти за підтримки великих автовиробників. В такому проекті під назвою Deep Orange вже брали участь Mazda і BMW, а тепер незвичайний «спільний» автомобіль представила Toyota. Електричний паркетник uBox (він же Deep Orange 6) адресований наступній генерації покупців – поколінню Z, пише fishki.net

Дизайн шоу-кара фірма визначила як «сміливий, молодий, яскравий».

Подібно концепту Toyota Urban Utility, uBox отримав плоску підлогу в салоні з дуже довгими рейками для крісел. Оздоблення приладової панелі і дверей містить деталі, отримані методом 3D-друку. За задумом авторів концепту, це дозволить в майбутньому самим користувачам складати нові ескізи інтер’єру, ділитися ними в соціальних мережах і роздруковувати для подальшої установки на машину.

Ключова особливість машини: інтер’єр-трансформер, який можна пристосувати для щоденних поїздок, відпочинку, ведення бізнесу, різного роду творчості.

Студенти університету Клемсона вважають, що їхній проект приверне молодих підприємців, які інтенсивно використовують автомобіль як в робочі дні, так і у вихідні.

Учасники кажуть про те, що виконання проекту стало для них викликом і що апарат задуманий як відповідь на запити користувачів ( «твоя коробочка» uBox підноситься під жартівливим гаслом «ви просили – ви отримали»).


Не пропустіть