Концептуальне купе Mercedes-Maybach: перше зображення новинки

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизер нового концептуального купе. Німецький автовиробник зазначив, що габаритна довжина прототипу становить майже шість метрів. Ніякої додаткової інформації про новинку в компанії не надали.

На опублікованій ілюстрації видно логотип компанії Maybach. Шильдик розташовується на задній стійці кузова. Зараз єдина модель, що випускається під цією маркою, що належить Mercedes-Benz – розкішна версія седана S-класу.
У лінійці Mercedes-Benz поки немає купе, довжина якого становила б шість метрів. Найбільше серійне купе німецької марки – S-Class Coupe. Його габаритна довжина становить 5027 міліметрів.

Як зазначає Autocar, дебют нового прототипу відбудеться на конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч, який пройде 21 серпня. Концепт-кар, за даними видання, покликаний продемонструвати можливості фахівців Maybach при розробці унікальних автомобілів.

Раніше неодноразово повідомлялося про те, що компанія Mercedes-Benz збирається розширити модельну лінійку Maybach. Передбачається, що розкішні модифікації можуть отримати E-клас і позашляховик GLS.


Не пропустіть