BMW X2: новий маленький і спортивний кросовер (Фото)

Скоро у вседорожній X-лінійці баварської марки будуть зайняті всі перші шість цифр – місце в ній залишиться тільки для зовсім великих позашляховиків, пише auto.mail.ru.

А все тому, що слот під назвою X2 зайняв новий компактний кросовер в стилі «позашляхового купе». Правда, поки тільки в статусі концепту.

Новинка буде побудована на платформі передньопривідної UKL і отримає дуже багато спільного з вже відомим X1 другого покоління. І якщо дизайн «ікс першого» здається вам недостатньо спортивним (перше покоління виглядало набагато динамічніше), то варто придивитися до майбутнього Х2.

Так, поки це шоукар. Але, судячи з усього, вельми близький до серійної моделі. Х2 має нижчу посадку і лінію даху, і за рахунок цього і окремих деталей його вигляд сприймається як більш стрімкий і агресивний. Подумки замініть 21-дюймові колеса з шинами від марсохода на хоча б 19-дюймові, уявіть нормальні дзеркала замість камер, візуалізуйте більш традиційну оптику – і вигляд майбутнього Х2 готовий. Будь-яких технічних деталей про прийдешнє Х2 на даний момент ще немає – всі розмови поки тільки про дизайн.


Не пропустіть