Офіційно презентували величезний Cadillac Escala (Фото)

Cadillac на підйомі. І мова зараз не стільки про продажі машин, скільки про перспективи цього бренду

На розвиток цієї марки було виділено недавно аж 12 млрд доларів. Це величезні гроші навіть за американськими мірками. Крім того, є відчуття, що керівництво Cadillac розв’язали руки і сказали – робіть що хочете, але робіть це добре. І Cadillac намагається: з’явився новий великий седан CT6, показали дуже пристойний компактний кросовер XT5, а на підході цілий розсип новинок.

Наприклад, американці хочуть випустити справжнього флагмана – він буде помітно більший і комфортніший CT6. Поки говорити про технічні характеристики цієї машини занадто рано, але міркувати про зовнішній вигляд можна. Адже вона буде схожа на показаний сьогодні концепт Escala.

Це по-американськи величезний автомобіль. Довжина Cadillac Escala становить 5347 мм. Тобто він більший, ніж подовжений S-клас та інші «великі німці»! Так що питань до простору в салоні бути не повинно.

Про те, що перед нами машина, яка близька до серійного виробництва, говорить і той факт, що під капотом Escala встановлено не електричний або водневий двигун, а бензиновий агрегат. Правда, він не такий вже й простий – це V8 об’ємом 4,2 л з подвійним наддувом і системою відключення половини циліндрів. Скільки він видає, американці не говорять. Мабуть, зі скромності. Але 500 «коней», а може, і більше, вони зняти з нього точно повинні.

А ще Escala показує, в якому напрямку будуть розвиватися мультимедіа Cadillac. Адже в цьому седані встановлена ​​досить просунута система, яка здатна сприймати голос людини і його жести.


Не пропустіть