Chrysler продемонстрував автомобіль майбутнього (Фото)

Chrysler розповів про новий концепт під назвою Portal: в цій машині використані технології, які можуть з’явитися на серійних авто тільки через 10-15 років, пише auto.mail.ru.

Йдеться в першу чергу про те, що Chrysler Portal може підлаштовуватися під кожного водія і пасажира (за всілякі електронні «навороти» тут відповідала компанія Panasonic). Причому підлаштовуватися – в найширшому сенсі цього слова. Автомобіль сам буде дізнаватися, хто знаходиться в салоні (для цього у нього є система розпізнавання осіб), і вже потім індивідуально пропонувати музику або, скажімо, температуру в салоні. Ну а якщо в машині, наприклад, вся сім’я, то при пошуку ресторану автомобіль в першу чергу запропонує ті, де сподобається як дорослим, так і малюкам.

Мало того, ця машина здатна сама робити ваші фотографії і відправляти їх в соціальні мережі! Плюс Chrysler Portal буде бачити, куди дивиться водій і автоматично зменшувати (або збільшувати) яскравість екранів.

Зрозуміло, двигун тут електричний, причому в Chrysler запевняють, що запасу акумуляторів вистачить на 400 км. При цьому підзарядка батарей зажадає не так вже й багато часу – 20 хвилин повинно вистачити, щоб машина могла проїхати 240 км. А для більшості американців більше і не треба.

Що стосується системи автопілота, то вона тут дуже просунута – нагадаємо, що Chrysler вирішив в минулому році почати створювати автономні автомобілі спільно з Google.


Не пропустіть