Нова модель Renault: І око радує, і дух захоплює (Фото)

Спортивний підрозділ Renault Sport взявся за розробку нової моделі – Renault-Spider. Точніше, він був, але ще в 1999 році. Тепер за розробку нового спортивного апарату взялися сторонні дизайнери. Так Монхоро Умара, представив концепт гоночного Renault в корпоративному стилі компанії.

Його кузов перегукується і з концептом RenaultSport RS 01, і Alpine Vision Gran Turismo Concept, і при цьому максимально функціональний.

В двомісному салоні мінімум комфорту, відсутність даху, чотирьохточкові ремені безпеки. До всього цього додається потужний, за замовчуванням, двигун і максимально ефективна аеродинаміка.

Чому ж таку машину не можуть розробити фахівці Renault Sport? Можуть, звичайно. Але, як правило, компанії, які продають свої автомобілі мільйонами, не займаються штучним виробництвом.

Для цього й існують маленькі кампанії і спеціалізовані підрозділи. Є такий підрозділ і у Renault, але воно серйозно зайнято в Формулі 1. Так що поки розглядаємо проекти сторонніх дизайнерів. Тим більше, що розглядати є що.

http://motorglobe.org/


Не пропустіть