BMW опублікувала тизери конкурента Tesla Model 3

Баварський преміальний бренд BMW опублікував перші зображення нового повністю електричного седана BMW i5, який стане конкурентом американського Tesla Model 3. Варто відзначити, що до цього інформація про дебют новинки поширювалася виключно на рівні чуток.

Харальд Крюгер, керівник компанії BMW, під час спілкування з журналістами розповів, що в нинішньому році бренд готує масштабний наступ на сегмент повністю електричних автомобілів, представляючи нові BMW i5 і BMW i8 в рамках автосалону у Франкфурті. Пан Крюгер упевнений, що налагодити серійне виробництво седана BMW i5 вдасться налагодити в найближчі два роки, а серійна модель складе серйозну конкуренцію Tesla Model 3.

Варто відзначити, що компанія BMW ще не озвучила назву нового електричного седана, проте інсайдери стверджують, що ім’я BMW i5 є найбільш правдоподібним варіантом.

Технічні характеристики нового BMW i5 також поки не озвучені. Очікується, що модель отримає під капот блок літій-іонних акумуляторів ємністю в 80 кВт / год, а потужність електричного двигуна складе не менше 200 кінських сил. Не виключено, що новий BMW i5 виявиться трохи дорожчий Tesla Model 3.


Не пропустіть