В інтернеті представили рендер концепту Mitsubishi e-Volution

Багато любителів автомобілів, створених інженерами Mitsubishi очікують той момент, коли вийде наступник знаменитого Mitsubishi Lancer Evolution, знятий з виробництва в вересні минулого року. Незалежні художники представили своє бачення спортивного седана Mitsubishi, віднесеного До 2019 модельного року.

Слід нагадати, що восени минулого року Mitsubishi виставила на продаж останній екземпляр седана Mitsubishi Lancer Evolution в модифікації Final Edition, за який автолюбителі викладуть 76 400 доларів. Нещодавно був анонсований показ нового концептуального Mitsubishi e-Volution, який представлять на Токійському автосалоні. Відзначається, що новинка повинна стати затребуваним кросовером, а не спортивним седаном.

Поряд з цим дизайнери порталу motor1 презентували свою візуалізацію Mitsubishi Evo в кузові седан, так як підкреслюється, що створення наступника Mitsubishi Lancer Evolution поки не заплановано. Седан оснастили примітним спортивним оформленням кузова, підкреслений хижою оптикою і вентиляційними отворами на капоті. На задній частині авто можна відзначити масивне аеродинамічне крило.

Потрібно сказати, що японська компанія Mitsubishi в даний час дотримується стратегії, яка передбачає трансформацію знаменитих спорткарів в кросовери. Нещодавно була відроджена модель Eclipse, що стала позашляховиком Eclipse Cross.


Не пропустіть