Новий недорогий кросовер Skoda Vision X офіційно презентували (Фото)

Чеський бренд Skoda, що входить до складу концерну Volkswagen, розсекретив зовнішність і технічні характеристики нового концептуального кросовера Skoda Vision X, який оснащується гібридним мотором на природному газі. Відзначається, що модель стане серійною і розташується на сходинку нижче компактного Skoda Karoq.

Розробники бренду відзначили, що новий Skoda Vision X в серійному варіанті виконання стане найменшим кросовером бренду, розташувавшись під існуючим Skoda Karoq. В основу моделі покладено модульна платформа MQB, яка використовується в компактних SUV моделей Volkswagen T-Roc і SEAT Arona. Довжина автомобіля складає 4 250 мм при розмірі колісної бази в 2 645 мм.

Новий Skoda Vision X приводиться в рух гібридним мотором, в основу якого покладено 1,5-літровий двигун TSI, що працює як на бензині, так і на природному газі. Задню колісну вісь приводить в рух окремий 30-сильний електромотор, який поєднується з акумулятором на 1,5 кВт/год, забезпечуючи роботу системи повного приводу. Сумарно установка генерує 130 кінських сил при 250 Нм крутного моменту.


Не пропустіть