Hyundai показала дизайн майбутніх кросоверів (Фото)

У Пусані відбулася презентація концептуального Hyundai HDC-2 Grandmaster. Даний автомобіль демонструє мову дизайну, який буде застосовуватися при розробці нових кросоверів південнокорейської марки.

Зокрема, приблизно так буде виглядати майбутній флагманський кросовер Hyundai і інші моделі SUV марки. Корейці на презентації в Пусані заявили, що хочуть створювати емоційні моделі, які полюбить споживач.

Новий концепт Hyundai HDC-2 Grandmaster примітний масивною радіаторною решіткою і великими колесами. Корейці не стали уточнювати технічні подробиці шоу-кара. Також вони не повідомили, з якої моделі вони почнуть застосовувати нову дизайнерську концепцію.

Раніше був представлений гібридний Hyundai Tucson, з силовою установкою, що працює за схемою Mild Hybrid. Автомобіль приводиться в рух 186-сильним дизельним агрегатом, пару якому становить 16-сильний електромотор, який працює як стартер-генератор, який живиться від 48-вольтової бортової електромережі, яка отримує енергію від літій-іонного акумулятора на 0,44 кВт-год. Така схема робить машину економніше на 7% в плані витрати палива.


Не пропустіть