«Асиметричні» колеса – нове слово від дизайнерів Mini

Виробник MINI готується випустити свою першу електричну модель. Прототип MINI Electric Concept був продемонстрований ще в 2017 році і, судячи з опублікованих ескізів, виробник збирається залишити в серійної версії максимум дизайну з концептуального електрокара.

Зокрема, мова йде про розташований попереду декоративний елемент на місці решітки радіатора, але такої ж шестикутної форми, що і інші моделі. На відміну від решітки, деталь буде повністю закритою. Це дозволить посилити аеродинамічні властивості і не охолоджувати силову установку. Також компанія перенесла дизайн 19-дюймового колісного диска концептуальної моделі MINI Electric. Технічним доповненням до нових асиметричних дисків стане модернізована система підпружинення. Крім електрифікації MINI компанія також використовує сучасні технології – виготовлення кузовних деталей на 3D-принтері.

Дводверний MINI на повністю електричному забезпеченні буде представлений в наступному році. Виробництво електродвигунів буде здійснюватися на заводах Dingolfing і Landshut в Баварії, а збірку самих автомобілів налагодять в британському Коулі.


Не пропустіть