Компанія BMW показала свій перший безпілотник (Відео)

Компанія BMW готується до прем’єри свого першого безпілотного автомобіля. Це кросовер iNEXT, перші тизери якого були розміщені баварською маркою в мережі. На опублікованих відео можна розгледіти нову версію фірмової решітки радіатора – на електричних моделях “ніздрі” з’єднані перемичкою, а це значить, що BMW iNEXT, як і передбачалося раніше, буде повністю електричним.

Крім цього у решітки блакитне світлодіодне обрамлення, повністю світлодіодна оптика і задні ліхтарі. Також ззаду є світлодіодна “табличка” з назвою новинки. Раніше повідомлялося, що BMW iNEXT буде постійно підключений до Мережі. Нагадаємо, BMW iNEXT поки лише прототип – серійна версія з’явиться в 2021 році.

Для презентації BMW iNEXT баварська компанія вирішила запросити вантажну авіакомпанію Lufthansa Cargo – представлять безпілотник у Франкфурті, Мюнхені, Нью-Йорку, Сан-Франциско і Пекіні. Для цього понад 120 фахівців авіакомпанії і BMW спеціально підготували вантажний відсік літака Boeing 777F.

Все необхідне обладнання, що доповнило літак, в тому числі 7,5 кілометрів кабелів і 78 000 світлодіодів, важить 30 тонн. Причому вся “конструкція” повинна бути придатною для польоту, а також розвертатися і згортатися в найкоротші терміни – через 4 години після закінчення презентації Boeing піднімається в повітря і слід в інше місто. Старт незвичайної акції – 9 вересня в аеропорту Франкфурта, куди спеціальний літак повернеться 14 вересня.


Не пропустіть