Hyundai готується до дебюту нового компакт-кросовера

В рамках Нью-Йоркського автосалону в квітні 2019 року південнокорейський бренд представить новий компактний кросовер. Автомобіль стане на сходинку нижче актуальної версії Kona.

Hyundai щільно увійшов в сегмент кросоверів, де тримається досить впевнено. Тому не дивно, що компанія вирішила зміцнити свої позиції, представивши свої моделі у всіх можливих цінових і габаритних сегментах. У квітні 2019 року компанія представить поки ще невідому модель компактного кросовера.

Новий кросовер буде позиціонуватися як більш доступна модель ніж Hyundai Kona. Тому новинка отримає більш «традиційний» дизайн. Проте модель повинна вийти більш практичною з досить просторим салоном і багажником серед однокласників. Основною цільовою аудиторією стануть молоді водії.

В якості силового агрегату буде застосовуватися сучасна моторна лінійка компанії молодшого сегмента. У «базі» запропонують 1,6-літровий атмосферник. У більш дорогих версіях запропонують турбомотор на 1,0 і 1,4 літра. У парі з першим мотором встановлять варіатор, а турбовані агрегати будуть поєднуватися з роботизованою трансмісією на сім ступенів.


Не пропустіть