Skoda показала салон автомобілів майбутнього (Фото)

Чеський автовиробник готує до прем’єри свій новий концепт-кар Skoda Vision iV. Офіційна прем’єра нового повністю електричного кросовера – купе відбудеться 5 березня на Женевському автосалоні.

Зображення інтер’єру автомобіля натякає нам про наявність великих сенсорних моніторів і про мінімальну присутність фізичних кнопок управління. Дебют Skoda Vision iV відбудеться 5 березня на автосалоні в Женеві, виробник представить свій найперший електромобіль, створений на базі майбутньої платформи Volkswagen Group MEB. Відмова від двигуна внутрішнього згоряння означає, що немає необхідності в центральному тунелі, який займає значну кількість місця всередині салону.

За традицією компанії Skoda, концепт-кар Vision iV має безліч місць для зберігання дрібниць по всьому салону. Візьмемо, наприклад, великий центральний підлокітник, під яким достатньо місця для бездротової зарядки двох смартфонів. Центр приладової панелі трохи випирає, створюючи виступ для упору руки при роботі з сенсорним екраном в стилі планшета, що забезпечує ще більшу зручність.

Чеський автовиробник також розробив новий дизайн рульового колеса в мінімалістському стилі, з двома спицями. Традиційний логотип компанії був замінений написом «Skoda» в центрі рульового колеса. З запланованими інвестиціями в електрифікацію в розмірі близько 2 млрд Євро, до кінця 2022 року біля Skoda з’являться десять електрифікованих моделей.


Не пропустіть