Mitsubishi показала, яким буде наступний культовий Mitsubishi Outlander (Фото)

На Женевському автосалоні представлений концепт-кар Mitsubishi Engelberg Tourer. Машина стане прообразом нового Outlander.

Концепт Mitsubishi Engelberg Tourer являє собою позашляховик для гірськолижників, і названий на честь відомого швейцарського курорту. У машині використані розробки для спорт-седанів Lancer Evolution.

Mitsubishi Engelberg Tourer показує, якими можуть стати позашляховики японської марки в найближчому майбутньому. У 2021 році очікується поява нового Outlander, і передбачається, що він отримає риси концепту.

Шоу-кар наділений додатковою світлотехнікою на даху. Крім того, машина отримала багажник для гірськолижного інвентарю, футуристичний вигляд. Рухає автомобілем комбінований агрегат на базі 2,4-літрового мотору, що працює разом з двома електромоторами. Запас ходу машини дорівнює 700 км. На «зеленому» ходу позашляховик може проїхати до 70 км.

Mitsubishi Engelberg Tourer наділений системою Active Yaw Control, розробленою для сімейства Lancer Evo. Технологія забезпечує динамічний розподіл крутного моменту між колесами. Система поєднується з модернізованим повним приводом S-AWC.


Не пропустіть