Volkswagen презентував великий електричний кросовер (Фото)

Німецький автомобільний концерн Volkswagen представив кросовер, здатний пересуватися без палива і водія.

На автосалоні в Шанхаї компанія показала новий концептуальний кросовер Roomzz, виробництво якого заплановано на 2020 рік. Конкурентами нової моделі стануть Tesla Model X і Audi E-tron.

У довжину Roomz буде 4930 мм. Ширина автомобіля складе 1903 мм. Висота – 1 675 міліметрів. Новий аеродинамічний кузов буде оснащений спеціальними зсувними дверима. Задня оптика отримає модулі, за допомогою яких водій транспортного засобу зможе виводити на фари різні символи і малюнки за своїм бажанням. Новий кросовер зможе їхати самостійно. Це стало можливо завдяки використанню безпілотної системи четвертого покоління. Однак безпека управління тут дотримана. У будь-який момент водій зможе перехопити керування автомобілем на себе. Також в інтер’єрі машини з’явиться проекційний дисплей, кермо незвичайної форми і цифрова приладова панель.

Потужність електричного мотора становить 306 к.с., що дозволить машині розганятися до «сотні» за 6,6 секунди. Заряду автомобіля вистачить на 450 кілометрів. Зарядка акумулятора складе 30 хвилин, якщо скористатися функцією швидкої зарядки.

Першою моделлю електричного сімейства стане хетчбек. Серійне виробництво заплановано на кінець 2019 року.


Не пропустіть