Опублікований рендер сучасного DeLorean DMC-12 (Фото)

Автомобіль DeLorean DMC-12 набув широкої популярності з виходом фільму «Назад в майбутнє», ставши культовим в поп-культурі, але, на жаль для його творців, сталося це вже після того, як компанія DeLorean Motor Company збанкрутувала.

У 2017 році права на DeLorean Motor Company були викуплені фірмою з такою ж назвою, яка пообіцяла відродити знаменитий DMC-12 і вивести його в продаж. Автомобіль обіцяли перетворити в електрокар, а також надати йому сучасний дизайн. У підсумку до реального створення машини справу так і не дійшла, однак фанати «Назад в майбутнє» і шанувальники марки DeLorean не втрачають надії. Підігріти інтерес до даного проекту вирішили дизайнери зі студії TheSketchMonkey, які вирішили представити, як може виглядати сучасний DMC-12, опублікувавши його рендер.

При віртуальній переробці машини її пропорції були збережені, а дизайн отримав серйозні оновлення. Відроджений DMC-12 оснастили привабливою передньою частиною кузова з новими фарами і модернізованою решіткою радіатора, в той час як капот вирішили не чіпати, попутно поставили великі повітрозабірники в бічні панелі кузова.

Про те, наскільки вдалим вийшов рендер сучасного DMC-12, судіть самі.


Не пропустіть