Відомо, коли новий кросовер від Suzuki вийде на ринок

Початок продажів «міського кросовера» Ignis оголошено японською компанією Suzuki. Звертаємо увагу, що автомобіль побудований на підготовленій для моделей А-класу платформі, та й в цілому зовні він швидше хетчбек- «переросток», ніж кросовер, пише carobka.ru. Представники бренду на користь «кросоверним» Ігніс зараховують наявність повнопривідних варіацій, комфортну посадку і високий дорожній просвіт: цілих 18 см.

Автомобіль оснащується 1,2-літровим бензиновим двигуном, потужність якого – 90 к.с. Крім того, модель обладнується системою Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). У числі корисних функцій – комплекс мультимедіа, що підтримує Apple CarPlay, система попередження про перешкоду на шляху. На версіях з повним приводом встановлюються допоміжні системи безпеки для стійкості на дорогах.

Для покупця будуть доступні три колірні варіації забарвлення. Перламутровий білий і два металіка: блакитний і рудий. На ринку Японії продажі автомобіля починаються 18 лютого. Наступними, хто зможе придбати новинку – європейці.


Не пропустіть