Jeep оновила свій позашляховик Grand Cherokee (Фото)

Jeep розпочала продажі оновленого позашляховика Grand Cherokee. Ця версія відноситься До 2020 модельного року і отримала нову «бюджетну» комплектацію.

Оновлений позашляховик отримав нові колісні диски, вдосконалену мультимедійну систему, нові бампери і змінений задній дифузор.

Найдоступніша версія тепер пропонується без пневматичної підвіски і з колісними дисками меншого розміру. На китайському ринку Jeep Grand Cherokee тепер доступний в п’яти комплектаціях.

Нова версія називається Grand Cherokee S Limited. Від звичайного позашляховика вона відрізняється розширеним списком обладнання і спортивною зовнішністю.

Для новинки пропонують оформлення екстер’єру в стилі «заряджених» SRT-версій, 20-дюймові колісні диски, а також поліровані насадки на патрубках вихлопної системи.

У салоні автомобіля кермо з підігрівом, центральна консоль в кольорі Piano Black, мультимедійна система з 8,4-дюймовим екраном і підтримкою смартфонів, а також навігатором, і ще запропонують аудіосистему Alpine з 9 динаміками і сабвуфером.

Grand Cherokee S Limited доступний тільки з повним приводом, а серед силових установок доступний 3,0-літровий 238-сильний і 5,7-літровий 352-сильний двигуни. У парі з моторами працює восьмиступінчаста автоматична КП.


Не пропустіть