Компанія Hyundai випустить новий седан дешевше Solaris

Південнокорейська компанія Hyundai включила в свої плани випуск компактного седана дешевше, ніж Solaris. Новинку представлять в березні 2020 року, модель Xcent відноситься до представників наступної генерації.

В Індії 8 серпня відбулася презентація хетчбека нового покоління, після початку його виробництва випустять і седан. Дизайн передньої частини кузова для перспективного автомобіля можуть запозичити у Grand i10 Nios, це саме можна сказати і до вирішення інтер’єру седана. Разом з тим, форма задніх блок-ліхтарів буде іншою. Модель актуальної генерації створювали на основі подовженої версії хетчбека i10, який призначався для Індії і отримав приставку Grand. Машину випустили в 2014 році, через три роки авто пройшло глибокий рестайлінг.

У лінійку моторів входить кілька ДВЗ, базовим є 4-циліндровий бензиновий 1,2-літровий агрегат потужністю 83 к.с. Передбачено і 3-циліндровий дизельний двигун з об’ємом камери згоряння 1,2 л потенціалом 75 к.с. В якості трансмісії використовується стандартна МКПП або «робот». Нинішня версія седана Xcent в Індії коштує 573 тис. рупій.


Не пропустіть