Опубліковані фотографії інтер’єру Skoda Octavia нового покоління

Skoda в найближчий час представить четверту генерацію своєї популярної моделі Octavia. Ми вже бачили фотографії екстер’єру нової машини, тепер же з’явилися знімки інтер’єру.

Судячи з опублікованих на порталі Auto.cz фотографій, нова Octavia обзаведеться електронною панеллю приладів, стилізованою під планшет медійної системою, рульовим колесом з двома спицями (в стилі торішнього концепту Vision) і кнопкою запуску двигуна.

Видно, що центральні дефлектори перенесені під екран мультимедійної системи, дизайн передньої панелі нагадує нові Scala і Kamiq. Над повітропроводом розташовуються кнопки управління «пічкою», вмикання/вимикання обігріву стекол і дзеркал, а також аварійної сигналізації. У нижній частині знімка видніється важіль 6-швидкісний «механіки», очевидно, що перед нами машина не в топової комплектації.

Що стосується технічної частини, то в цьому відношенні чекати сюрпризів не приходиться: Octavia продовжить базуватися на модульній платформі MQB, завдяки чому багато її вузли і агрегати залишаться взаємозамінними з іншими автомобілями концерну Volkswagen Group. Раніше повідомлялося, що оптимізація структури кузова зробить нову Octavia на 50 кілограм легше, що поліпшить її паливну ефективність і динамічні показники.

Гамма силових агрегатів напевно не зміниться: буде збережено бензинові ДВЗ об’ємом 1,0 і 1,5 літра (в другому випадку мається на увазі мотор лінійки TSI Evo), а також дизельні – 1,6 і 2,0 літра.


Не пропустіть