Volkswagen нагнітає ажіотаж навколо кросовера T-Cross (Фото)

Для цього німецька марка розширила ряд доступних комплектацій для свого подовженого компакт-кроса T-Cross. Прийом замовлень на «розтягнутий» SUV стартував ще в березні 2019-го.

Після початку прийому попередніх замовлень на модель Volkswagen T-Cross дилери марки всього за два тижні встигли зібрати понад 13 тисяч замовлень на новинку. А з моменту старту продажів шанувальники марки встигли придбати більше 24 000 таких кросоверів, що зробило модель одним з бестселерів Volkswagen в Китаї. Щоб інтерес автомобілістів до новинки не вщухав, марка вирішила доповнити лінійку комплектацій подовженого T-Cross. Про це повідомляє портал «Autohome».

Нагадаємо, VW T-Cross для «піднебесного» авторинку виявився більшим глобальною моделю. До переваг можна віднести довжину, висоту і колісну базу. Об’єм багажника китайської версії досягає позначки в 455 літрів.

Такий крос може похвалитися непоганим позашляховий потенціал, незважаючи на безальтернативний передній привід. Він отримує збільшений кліренс, масивний обвіс із пластику, імітацію блокування диференціала і розширювачі колісних арок.


Не пропустіть