Audi представила новий «заряджений» універсал Audi RS6 Avant (фото)

Німецький автовиробник представив «заряджений» універсал Audi RS6 нової генерації. Новинку випустили на честь 25-річного ювілею підрозділу Audi RS, автомобіль отримав 600-сильний двигун V6, гібридну систему (MHEV) і декілька видів підвіски.

Дизайн нового Audi RS6 Avant виконаний у кращих традиціях моделей RS. Автомобіль «увібрав» в себе основні стилістичні рішення седана A6 і універсала S6 Avant останніх поколінь. Новинка відрізняється ексклюзивною решіткою радіатора з глянцево-чорною сітчастою структурою, масивними повітрозабірниками, двома патрубками випускної системи, спойлером на даху і оригінальним заднім бампером з дифузором.

Всередині автомобіля, як і в стандартних A6 і A6 Avant, водієві доступні відразу три дисплея, один з яких розміром 12,3 дюйма використовується як цифрова панель приладів, а інші два – під мультимедіа (10,1 дюйма) і функції комфорту (8, 6 дюйма). Крім того, Audi RS6 Avant отримав особливі крісла з посиленою бічною підтримкою і спортивне кермо з логотипом RS.

Як і передбачалося раніше, Audi RS6 Avant нового покоління став гібридним. У стандартному виконанні універсал має гібридний 4,0-літровий V8 (MHEV) з подвійним турбонаддуванням, потужністю 600 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач Tiptronic і системою повного приводу Quattro. Така силова установка дозволяє новому Audi RS6 Avant прискорюватися з місця до «сотні» всього за 3,6 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці в 250 км/год.

Як і багато останніх моделей Audi, 600-сильний універсал є «м’яким гібридом» – MHEV.

Вперше в історії RS6 Avant в стандартному оснащенні має адаптивну пневмопідвіску і зменшений на 20 мм кліренс, ніж у звичайного універсала A6 Avant.


Не пропустіть