Оновлений близнюк Opel Astra вже офіційно представлений (Фото)

У Китаї показана рестайлінговая версія Buick Verano, створеного на загальній платформі з Opel Astra K. У авто змінилися зовнішність і гамма силових агрегатів.

Buick Verano другого покоління виробляється з 2015 року. Кузов – седан або п’ятидверний хетчбек. Пару років назад автомобіль вже був злегка оновлений, але нинішній рестайлінг серйозніший.

З’явилися нові світлодіодні фари, інші ліхтарі, бампери і решітка. Довжина стала більше на 5 мм. У салоні змінилася приладова панель: вона залишилася аналоговою, але її розмір збільшився. В якості опції доступні камера заднього виду, автопарковщик, панорамний люк і т. д.

Основна зміна – інші двигуни: замість 1,5-літрової атмосферної (118 к.с., 146 Нˑм) і наддувной (169 к. с., 250 Нˑм) «четвірки» з’явилися «трійки» об’ємом 1,0 (125 к. с., 180 Нˑм) і 1,3 л (165 к. с., 240 Нˑм). Перший мотор поєднується з шестиступінчастим “автоматом”, другий – з варіатором. Колишній атмосферне Verano комплектувався тим же «автоматом» з 6 передачами, наддувний – семиступінчастим “роботом”.


Не пропустіть