Новий Toyota Land Cruiser 300 розсекретили на сторінках журналу (Фото)

Перед нами не офіційні зображення серійного екземпляра нового покоління SUV, а всього лише рендери. Нехай і вельми інтригуючі.

На своїй сторінці в Facebook портал «Kurdistan Automotive Blog» розмістив скановані сторінки журналу, на яких були зображені рендери нового покоління Toyota Land Cruiser. Очікувати того, що позашляховик з картинки стовідсотково вгадує зовнішність майбутньої серійної новинки, явно не варто. Ймовірно, на даному етапі роботи над новим поколінням Toyota Land Cruiser 300 керівництво бренду ще не прийняв остаточного рішення з приводу дизайну новинки. Очевидно одне – на зміни японський автовиробник явно не поскупиться, при цьому позашляховик збереже впізнавані сімейні риси бренду.

З’явилися в Мережі рендери Інтернет-користувачі сприйняли, м’яко кажучи, прохолодно. Суть їх критики зводилася до того, що представлений варіант LC 300 багато в чому повторює американський Cadillac.

В цілому ж інформація про Toyota Land Crusier наступної генерації вкрай мізерна. Дебют позашляховика очікують лише в 2021 році, а з його моторної лінійки зникнуть двигуни V8.


Не пропустіть