Перші шпигунські фото нового Mercedes-Benz S-Class

У розпорядженні видання Carscoops виявилися нові шпигунські знімки оновленого седана Mercedes-Benz S-Class. Судячи з того, що на тестовому прототипі з метою приховати спеціальні датчики і камери заклеєна радіаторна решітка, після рестайлінгу машина повинна отримати вдосконалену систему автономного водіння.

Ймовірно, оновлений S-Class оснастять системою Drive Pilot, що дебютувала на початку цього року на E-Class нового покоління. На відміну від адаптивного круїз-контролю Distronic Plus, який встановлюється на нинішній S-Class, нова система розганяє і уповільнює автомобіль на швидкостях до 210 кілометрів на годину, а не на швидкості до 30 кілометрів на годину.

Також у разі збільшення швидкості Distronic Plus вимагає від водія повернути руки на кермо через 10-15 секунд. Drive Pilot ж сигналізує про це через 60 секунд, в залежності від дорожніх умов. Крім того, нова версія адаптивного круїз-контролю працює на швидкості до 130 кілометрів на годину навіть при поганому стані дорожньої розмітки – завдяки датчикам, «бачить» машини в сусідньому потоці.

Перші шпигунські знімки оновленого Mercedes-Benz S-Class були опубліковані восени 2015 року. Тоді повідомлялося, що інженери компанії працюють над власною системою управління жестами – вона повинна скласти конкуренції аналогічною технологією, що дебютувала на BMW 7-Series нового покоління.

Рестайлінговий S-Class, як очікується, отримає інші фари головного світла. Не виключено, що для моделі стануть доступні і «розумні» фари Multibeam наступного покоління. Вони зможуть, наприклад, розпізнавати і автоматично підсвічувати людей і тварин на узбіччі. Крім того, в салоні з’являться збільшений здвоєний цифровий дисплей і також видозмінене рульове колесо.

Mercedes-Benz S-Class шостого покоління дебютував в 2013 році. Імовірно, прем’єра оновленої версії пройде в 2017 році.


Не пропустіть