У Мережі з’явилися перші зображення нового Lamborghini Sian (Фото)

Автовиробник показав новий електрифікований гіперкар власникам своїх машин.

Зображення новинки були опубліковані через Lamborghini Unica, додаток для смартфонів, призначений виключно для власників італійських гіперкарів. Це пояснює досить дратівливий водяний знак, нанесений по всьому зображенню.

На даний момент деталі новинки досить розпливчасті, але автомобіль, мабуть, називається «Sian» і оцінюється в немаленькі 3,6 млн доларів. Існують суперечливі відомості про те, скільки буде створено екземплярів моделі, хоча це, ймовірно, і не має значення, оскільки Lamborghini вже змогла знайти покупців для всіх з них. Що б це не коштувало, помаранчевий логотип «63» на задньому спойлері може показати кількість одиниць, запланованих до виробництва в тому ж дусі, що і спеціальне видання SVJ 63.

Ми чуємо, що на диво сконструйованому автомобілі, який зображений на знімку, використовується той же безнаддувний V12, що і у SVJ, але з електричною складовою, що працює за принципом Mild Hybrid. Якщо вірити чуткам, то сумарна віддача силової установки складе близько 800 к.с.

Sian не перший Lamborghini, який буде електрифіковано, але перший, який люди можуть купити, оскільки гібрид Asterion і чистий електричний Terzo Millennio були банальними концепт-карами. Пізніше піде гібридний позашляховик Urus, але Lamborghini не поспішає, тому що звичайна версія з бітурбованним V8 користується величезним комерційним успіхом.
Говорячи про Terzo Millennio, деякі його дизайнерські риси можна легко помітити на Sian. На додаток до офіційного зображення, випущеного в додатку Unica, кілька патентів показують гібридний гіперкар з різних точок зору. Незважаючи на те, що дикий вигляд новинки не так радикально стилізований, як його попередня концепція, він, безумовно, гідний знака Lamborghini.


Не пропустіть