Hyundai офіційно представила Creta другого покоління (Фото)

Компанія Hyundai в рамках дня-відкриття автосалону в Ченду (Китай) презентувала другу генерацію свого популярного кросовера Creta. У «Піднебесній» ця модель буде продаватися під назвою ix25. Реалізація кросовера стартує в найближчі місяці.

Як і передбачалося раніше, нова Creta отримала такий же дизайн, що і концепт-кар, представлений навесні цього року. Серійна версія кросовера обзавелася такою ж багаторівневою оптикою і 2-поверховими задніми ліхтарями з довгою планкою стоп-сигналу між ними.

Інтер’єр нової «Крети» тепер виглядає абсолютно інакше в порівнянні з попередницею: тут і нова передня панель, і повністю цифрова приладова панель, а також великий вертикальний дисплей мультимедійної системи, що відповідає не тільки за інформаційно-розважальну систему, але і за клімат-контроль і підігрівом сидінь. Крім того, нова Creta отримала спеціальну шайбу-селектор, що дозволяє виставляти індивідуальні режими руху в різних дорожніх умовах.

Що стосується габаритів новинки, то вони збільшилися. Довжина і ширина «паркетника» додали по 10 мм – до 4300 і 1790 мм відповідно. Колісна база розтяглася на 20 мм -до 2610 мм, а висота зменшилася на 2 мм – до 1622 мм.

У моторній лінійці кросовера 1,6-літровий “атмосферник” на 125 кінських сил замінять на 1,5-літровий 115-сильний агрегат. Крім нього буде доступний 1,4-літровий турбований двигун на 140 «сил», як і раніше працює в зв’язці з «роботом» і переднім приводом.


Не пропустіть