Smart оновив EQ 2020 ForTwo і ForFour (фото)

Новинки, публічна прем’єра яких відбудеться на автосалоні у Франкфурті через кілька днів, отримали переглянутий дизайн.

Автомобілі отримали нові, більш габаритні ґрати радіатора. Вони оточені новими світлодіодними ліхтарями і модифікованим бампером з вертикальними отворами у зовнішніх краях. Додаткові зміни обмежені, але автомобілі мають оновлені задні ліхтарі з ромбічним дизайном, який складається з «сотень ретельно продуманих» світлодіодів.

Салон в значній мірі виявився колишнім, але є кілька помітних змін. Перш за все, є нова інформаційно-розважальна система з 8-дюймовим екраном. Мультимедійний комплекс також більш інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні.

Дизайнери також створили нову центральну консоль, яка має великий відсік для зберігання. В Smart кажуть, що він досить великий, щоб вмістити сучасні смартфони, а також дві кавові чашки завдяки знімному держателю.

Зміни в більшій мірі позитивні, проте компанія так і не змогла вирішити основну проблему що стосується силової установки. Вона залишилася колишньою і складається з літій-іонної батареї потужністю 17,6 кВт / год, яка живить електродвигун потужністю 80 к.с. і обертовим моментом 160 Нм.


Не пропустіть