Суміш потужності і розкоші: Brabus презентував нову версію культового “Гелендвагена” (Фото)

Тюнінг-ательє Brabus попрацювало над новим Mercedes-Benz G-Class, встановивши в нього 12-циліндровий двигун від седана Mercedes-AMG S65.

Така версія позашляховика офіційно дебютує на автосалоні у Франкфурті 10 вересня і тираж моделі буде обмежений всього 10 екземплярами.

Вартість одного такого автомобіля складе 605 055 євро. Доопрацьований автомобіль Brabus назвав G V12 900 One of Ten і він відрізняється розширеними колісними арками, великими повітрозабірниками, новим переднім і заднім бамперами, іншими світлодіодними ліхтарями, аеродинамічним обвісом, а також розширеними крилами.

На вибір покупцеві запропонують колісні диски на 23 або 24 дюйма. У салоні позашляховика будуть відмінні написи, особливе підсвічування, а також елементи з карбону і накладки на педалі, виконані з алюмінію.

Що стосується двигуна, то його об’єм збільшили до 6,3 літра, а потужність тепер становить 900 к.с., проти 620 к.с. у седана.

В якості трансмісії використовується девятишвидкісна КП. Для розгону G V12 900 One of Ten потрібно 3,8 секунди, а максимальна швидкість складає 280 км.


Не пропустіть