FAW презентував флагманський кросовер Bestune T99 (фото)

Китайський FAW показав новий великорозмірний кросовер Bestune T99, який покликаний стати флагманом всього бренду. До цього часу в серію Besturne входили кросовери з індексами T33 і T77.

За свої габаритам Bestune T99 близький до моделі Range Rover Velar, його довжина становить 4 800 мм, ширина – 1 915 мм, а висота – 1 685 мм. Розмір колісної бази становить 2 870 мм. При цьому кросовер з Китаю побудований на більш просторій платформі з поперечним розташуванням двигуна і переднім приводом. Підвіска всіх коліс незалежна, але модифікації з системою повного приводу не передбачено.

Bestune T99 отримав три варіанти оформлення інтер’єру – стандартний, «люкс» і «спорт», які відрізняються один від одного виключно декором.

В усіх виконаннях передбачені два 12-дюймових дисплея під єдиним козирком – для приладової панелі і мультимедійного комплексу. Сенсорний екран замінює і всю центральну консоль, з його допомогою можна управляти клімат-контролем, підігрівом сидінь і деякими іншими другорядними функціями.

Bestune T99 пропонуватиметься з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 224 к.с. і 340 Нм крутного моменту. Агрегат працює в парі з 8-ступінчастою АКПП, розробленою китайською компанією Shengrui спільно з інжиніринговим бюро Ricardo. Старт продажів в Китаї заплановано на кінець вересня.


Не пропустіть