Mercedes-Benz представила особливу версію “Гелендваген” (Фото)

Франкфуртський автосалон традиційно привертає автовиробників, які хочуть показати свої нові моделі. Але компанія Mercedes вирішила також привести кілька особливих версій вже існуючих авто.

Mercedes-Benz G500 Manufactur отримав особливий блакитний відтінок, названий South Seas Blue Metallic. Образ доповнений 20-дюймовими колісними дисками, пофарбовані в чорний колір.

В чорному кольорі виконані також дзеркала заднього виду, бампера і накладки колісних арок. Такий контраст синього і чорного кольорів надає автомобілю гармонійний і солідний вигляд.

Фахівці німецької компанії також попрацювали над салоном «Гелентвагена». Інтер’єр отримав обробку з двокольорової шкіри Nappa, а погляд одразу приковує повністю цифрова приладова панель, об’єднана з мультимедійним комплексом в уявний єдиний блок.

У рух Mercedes-Benz G500 Manufactur наводиться 4,0-літровим V8, який працює спільно з автоматичною коробкою перемикання передач 9G-Tronic.

У базовому оснащенні модель оцінили в 107 040 євро, а за машину з повним набором додаткових опцій дилери попросять вже 155 408 євро.


Не пропустіть