Mercedes-Benz випустив нову версію мікроавтобуса Vito (фото)

Новий Mercedes-Benz Vito Sport доступний для замовлення в Великобританії, де він став четвертою топової комплектацією в лінійці Vito, об’єднавши модифікації Pure, Progressive і Premium.

Покупці можуть вибирати між двома варіантами L1 і L2, що відрізняються по довжині зі 116- і 119-сильними двигунами у версіях Crew Van Sport 3.05T N1 і Tourer Sport 3.1T, при цьому останній з 8-місним компонуванням. Ціни починаються від 37 475 фунтів стерлінгів для варіанту Crew Sport, і 40 570 фунтів стерлінгів – для Tourer Sport.

Vito Sport заснований на версіях Crew Van Premium і Tourer Select, і відрізняється від них спортивною підвіскою, бічними спідницями, рельєфом капота і бічних порогів, рейлингами на даху, а також діодними світловими приладами, легкосплавними дисками (17-дюймовими для Crew Van Sport і 19 -дюймових для Tourer Sport). Усередині модель отримала систему Audio 40 з DAB і sat-nav, оббивку зі штучної шкіри, хромовані елементи, відділення для зберігання на центральній консолі, підігрів передніх сидінь, Highbeam Assist Plus, АКПП, підігрів омивачів лобового скла і електричне допоміжне опалення.

Все це доповнює досить багату стандартну комплектацію, в яку увійшли бампери з колірним кодуванням, хромована решітка радіатора, велюрові килимки, теплоізоляційне скло, шкіряне рульове колесо, а також круїз-контроль.


Не пропустіть