Volkswagen випустить «прощальні» версії знаменитого Golf (Фото)

Volkswagen скоро почне знімати з виробництва Golf сьомого покоління, оскільки його наступник відсвяткує свій глобальний дебют в кінці цього року, можливо, в жовтні.

Однак до того, як це станеться, німецький автовиробник випустить нові модифікації Mk7 Edition, які пропонують більше опцій за ті ж гроші. Новинки, що отримали назву Match Edition, GT Edition і R-Line Edition, замінюють Match, GT і R-Line, відповідно. У Великобританії їх вартість складе на 400-1500 фунтів стерлінгів більше, ніж у стандартних версій.

В оснащення особливих «прощальних» версій легендарного хетчбека актуального покоління увійде стандартний набір опцій, до яких додадуться світлодіодні фари, двозонний клімат-контроль і пакет Winter Pack з підігрівом передніх сидінь, форсунок омивача лобового скла і омивачами фар.

«Тріумфальна версія Edition ще більше підсилює привабливість Golf завдяки великому пакету додаткового обладнання, збільшуючи вартість не більше ніж на 1500 фунтів стерлінгів», – йдеться в прес-релізі компанії.

Німецький автовиробник в даний час приймає замовлення на нові версії Golf Edition, які були додані в лінійку всього через кілька тижнів після того, як e-Golf став більш доступним.


Не пропустіть