Chery представила повністю електричний фургон за $16 тисяч (фото)

Китайський виробник Karry, який є дочірнім підрозділом Chery з виробництва фургонів і легких вантажівок, випустив нову модель – фургон Dolphin EV.

Габарити новинки становлять 5 457 мм в довжину, 1 850 мм в ширину і 2 046 мм у висоту, колісна база, колісна база Dolphin EV становить 3 380 мм.

Dolphin EV має рамне шасі з синхронним електромотором на постійних магнітах, потужність якого становить 82 к.с. і 230 Нм крутного моменту. Блок літій-залізо-фосфатних акумуляторних батарей ємністю 44,5 кВт * год встановлений під підлогою. На одному заряді новинка може подолати 271 кілометр. Dolphin EV має задній привід, незалежну передню підвіску типу Макферсон і задню – залежну, на листових ресорах.

Об’єм вантажного відсіку – 7,5 кубометра, а вантажопідйомність становить 1 070 кг. В оснащенні автомобіля є багатофункціональний дисплей в ролі комбінації приладів, а також 10,1-дюймовий монітор мультимедійного комплексу, відеокамера заднього виду і клімат-контроль. Заряд акумуляторів від 30 до 80% від станції можна заповнити за 30 хвилин. У вантажному відсіку підлога має настил з листів нержавіючої сталі.

Вартість Karry Dolphin EV на китайському ринку становить від 144 800 юанів (трохи більше 16 тисяч доларів).


Не пропустіть