Оновлений Hyundai Creta індійської збірки вийшов на ринок України (Фото)

Оновлений Hyundai Creta замінить однойменну модель російського виробництва, яка більше офіційно в Україні не поставляється. Від попередника «індійський» кросовер відрізняється дизайном решітки радіатора, бамперів, а також передньої і задній оптики. Також оновленої моделі покладено 16- і 17-дюймові колісні диски в особливому дизайні. У кузовній палітрі вісім кольорів, за доплату з кольорами Polar White і Passion Orange пропонується контрастний чорний дах. У салоні заявлені нові більш якісні оздоблювальні матеріали.

Двигун один – 1.6-літровий бензиновий мотор потужністю 123 к.с., що працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 6-діапазонним “автоматом”. Привід – передній.

На українському ринку оновлений кросовер Hyundai Creta доступний в чотирьох комплектаціях: Express, Dynamic, Elegance і Top. Мінімальний цінник базовій комплектації Express – 477 200 грн. За цю суму пропонують дві фронтальні подушки безпеки, ABS, систему електронної стабілізації (ESP + VSM + HAC), кондиціонер, електрорегулювання і обігрів бічних дзеркал, підігрів передніх сидінь, аудіосистему Compact з 3.8-дюймовим дисплеєм, Bluetooth і повнорозмірне запасне колесо.

У комплектації Dynamic додатково до обладнання, доступному в версії Express, встановлений задній парктронік, камера заднього виду, аудіосистема Standard з 5.0-дюймовим екраном, фари проекційного типу. Також є функція підсвічування поворотів, світлодіодні денні ходові вогні, передні протитуманні фари і легкосплавні 16-дюймові колісні диски. Мінімальний цінник – 534 100 грн.

У комплектації Elegance кросовер коштує 602 700. За доплату додатково до оснащення версії Dynamic пропонуються клімат-контроль з функцією антизапотіваня лобового скла, система безключового доступу Smart Key, кнопка запуску двигуна, круїз-контроль, обтягнуті шкірою рульове колесо і важіль КПП, хромовані рейлінги і решітка радіатора.

Вартість топової комплектації стартує від 654 800. На додаток до всього перерахованого вище пропонуються електропривод складання бічних дзеркал, електрорегулювання водійського сидіння, обробка центральної консолі екошкіра, шкіряна оббивка сидінь і легкосплавні 17-дюймові колісні диски.


Не пропустіть