Кросовер Volkswagen T-Roc отримав новий дизельний двигун (Фото)

Про появу в моторній гамі кросовера дизельного мотора стало відомо ще після презентації, однак на європейському ринку такий варіант став доступний для покупки тільки в цьому місяці.

Кросовер Volkswagen T-Roc отримав дизельний двигун об’ємом два літри, що працює в парі з семишвидкісною КП. Його потужність становить 190 кінських сил, а показник крутного моменту дорівнює 400 Нм. Система приводу для автомобіля передбачена на всі колеса.

Початкова вартість нової версії в Європі становить 35 105 євро. Крім цього, в компанії оголосили про продаж додаткових пакетів з назвами Black Style, Beats і «спорт».

Перший оцінений в 1 235 євро і в ньому пропонуються чорного кольору корпуси бічних дзеркал, бічні планки, дах, а також колісні диски на 18 або 19 дюймів.

Що стосується пакету Beats, то в ньому для автомобіля запропонують червоне підсвічування салону і такого ж кольору елементи, а також аудіосистему з 6 динаміками і сабфуфером. Такий пакет оцінили в 720 євро. Набір спортивних елементів для покупців обійдеться в 1 575 євро.


Не пропустіть