Honda випустила новий повністю електричний кросовер (фото)

В Китаї доступні два практично однакових кросовера Honda – Vezel і XR-V.

Автомобілі будуть відрізнятися один від одного стилістичними деталями. Vezel випускає спільне підприємство GAC-Honda, а XR-V – DongFeng-Honda. Рік тому в Піднебесній стартували продажі створеного спеціально для місцевого автомобільного ринку електричного кроса, а днями була представлена електрична варіація і на базі XR-V – вона носить ім’я DongFeng Honda Siming X-NV.

Зовні електричний XR-V майже не відрізняється від бензинового варіанту: спереду схожий блок світлодіодних фар (в кожному блоці по чотири елементи). Крім цього, автомобіль носить власні логотипи. Всередині автомобіля немає важеля КПП, на його місці знаходиться блок кнопок, які перемикають режими руху.

Габарити DongFeng Honda Siming X-NV становлять 4280 мм у довжину, 1772 мм в ширину і 1625 мм у висоту, колісна база – 2610 мм. Передня підвіска – Макферсон, тоді як ззаду застосували напівзалежну балку, привід – виключно передній.

Модель обладнали 163-сильним електромотором з крутним моментом 280 Нм. Його живить літій-іонна батарея потужністю 53,6 кВт * год. Запас ходу на одній зарядці досягає 400 км, максимальна швидкість обмежена позначкою 140 км/год.


Не пропустіть