Китайська компанія випустила бюджетний аналог легендарного “Геліка” (Фото)

Компанія BAIC виводить на ринок “посвіжілий” позашляховик Beijing BJ80. Новинка отримала ряд косметичних доробок. Перші товарні автомобілі вже надійшли в автосалони дилерів бренду.

Нагадаємо, Beijing BJ80 фактично являє собою бюджетну “копію” преміального Mercedes-Benz G-Class (Гелендваген).

Оновленим Beijing BJ80 дісталася забарвлення кузова в два кольори, ефектні накладки на бампера і кожух “запаски” сріблястого відтінку, хромовані молдинги, брутальний позашляховий обвіс, розширювачі колісних арок збільшеного розміру. До речі, модель “додала” в ширину 85 мм. Також у вигляді привертають увагу великі легкосплавні колісні диски на 20 дюймів ексклюзивного дизайну і яскраві червоні гальмівні супорти.

“Китайський Гелендваген” комплектується турбованим двигуном від Saab 9-5 об’ємом 2,3 літра. Мотор, що забезпечує віддачу в 250 к.с., поєднується з шестиступінчастим “автоматом”. Привід моделі повний з можливістю блокування заднього диференціала.

Список оснащення рестайлінгового Beijing BJ80 розширився, в ньому тепер є: сучасний мультимедійний комплекс, що розпізнає голосові команди, люксова аудіосистема з вісьмома динаміками і сабвуфером, камери кругового огляду. Для комфорту пасажирів заднього ряду передбачений додатковий блок управління кліматичною установкою.

Попередня вартість – від 298 000 до 328 000 юанів, що еквівалентно приблизно $42 00 – 46 000. Нагадаємо, за оригінальний Mercedes-Benz Gelandewagen покупцям з Піднебесної доведеться заплатити не менше 1 329 000 юанів, тобто близько $186 000.


Не пропустіть