Новий компактвен Renault Triber виходить на глобальний ринок (Фото)

Компанія Renault виводить свій трьохрядовий вседорожник Triber на глобальний ринок. Дебют моделі відбувся цього літа в Індії.

Першими з бюджетним Renault Triber познайомилися індійські автомобілісти. Тепер же марка анонсувала появу семимісного компактвена Renault Triber для Індонезії. Згодом автомобіль розширить географію продажів, діставшись і до інших країн. Triber багато в чому схожий на Datsun Cross, який завоював звання бестселера в багатьох азіатських країнах, однак новинка від Renault перевершує його за розмірами. Наприклад, авто Renault виявляється на 100 мм ширше Datsun Cross, а його колісна база довша на 186 мм.Почалися продажі недорогого електрокара Renault City K-ZE
Почалися продажі недорогого електрокара Renault City K-ZE

Зовнішність новинки виконана в дусі актуального фірмового стилю Renault: ефектна решітка радіатора, ДГВ оригінальної форми і атлетичні виштамповки по всьому периметру кузова. Також Triber отримує захисний пластиковий обвіс, що підросли колісні арки і бампери з сріблястими накладками.

Під капотом компактвена ховається єдиний бензиновий мотор на один літр потужністю 73 к.с. Пару йому складають 5МКПП або «робот» AMT, а ось привід – безальтернативний передній. Ціну новинки називають її головною конкурентною перевагою. Базовий Triber оцінили всього в 495 000 рупій (близько $7000). За топову версію авто доведеться заплатити 649 000 рупій ($9200).


Не пропустіть