Стало відомо, коли очікувати Skoda Octavia нового покоління (Фото)

Це станеться трохи більше, ніж через місяць після виходу на сцену механічно пов’язаного Golf VIII.

Поряд з Volkswagen Golf, Audi A3 і SEAT Leon, Octavia була частиною першої хвилі машин MQB VW Group. З тих пір пройшло майже сім років, і настав час випускати серії компактних автомобілів на платформі Modularer Querbaukasten. Світова прем’єра Golf VIII в жовтні, а його кузен-чех в кузові ліфтбек буде показаний 11 листопада в Празі.

Компанія вирішила організувати окремий захід для дебюту моделі. Octavia вже займає місце однієї з найбільших моделей в своєму класі, але за очікуваннями, нова стане рости далі, щоб підкреслити акцент компанії на простір і місткість. Екстер’єр буде швидше еволюційним, ніж революційним. Дійсно, шпигунські фото прототипів представили, що Octavia IV повернеться до звичайних передніх ліхтарів, щоб створити передню панель, схожу на недавній Superb.

Як у ліфтбека, так і у універсала, задні ліхтарі стануть ширшими, вперше в історії Octavia. Як і у випадку з недавніми моделями від Mladá Boleslav, корпоративний значок на задній частині буде замінений написом «SKODA» в досить сумнівному дизайнерському рішенні.

Хоча зовнішній вигляд не буде сильно відрізнятися від сучасної моделі, в інтер’єрі будуть відбуватися серйозні зміни, про що свідчать недавні шпигунські фотографії. Octavia обзаведеться інформаційно-розважальною системою в формі планшета.


Не пропустіть