Porsche представив ювілейну версію Panamera (Фото)

На честь 10-річчя своєї спортивної моделі Panamera німецький виробник випустив спеціальне видання 10 Years Edition.

Десятий день народження Panamera компанія Porsche вирішила відзначити випуском особливої ​​версії, оновити з точки зору технологій і естетики. Пакет «10 Years Edition» доступний для базової модифікації Porsche Panamera, його повнопривідної версії і гібридної в «особі» Panamera 4 E-Hybrid.

На відміну від стандартної версія Panamera 10 Years Edition оснащена комплектом 21-дюймових дисків Sport Design атласного-білого кольору, а також емблемами «Panamera 10» на передніх дверях, панелі приладів над ящиком рукавички і на дверних порогах у вигляді накладок.

У стандартне оснащення люксового автомобіля увійшла система ParkAssist з камерами кругового огляду, світлодіодні матричні фари, система моніторингу “сліпих” зон і утримання смуги руху, а також передні крісла з 14 регулюваннями, м’яко закриваються двері і схвалена меломанами система об’ємного звуку від Bose.

Крім того, число корисних опцій доповнилося регульованими амортизаторами Porsche Active Suspension Management (PASM), пневматичною підвіскою і системою рульового управління Power Steering Plus. Версія 4 E-Hybrid додатково укомплектовується зарядним пристроєм 7,2 кВт.

За продуктивність Panamera 10 Years Edition як і раніше відповідає 3,0-літровий турбований V6 потужністю 330 к.с. Гібридна силова установка моделі 4 E-Hybrid складається з 2,9-літрового V6 з подвійним турбонаддувом і електромотора, сумарна віддача яких становить 457 к.с. На жаль, ювілейний пакет недоступний для версій з V8, наприклад, GTS.

Спеціальне видання Porsche Panamera оцінюється в 104 650 доларів, Що на 16 100 доларів більше, ніж коштує стандартний Panamera «в базі». Panamera 4 та Panamera 4 E-Hybrid коштуватимуть 108 850 і 118 250 доларів відповідно. Поставки в США почнуться на початку 2020 року.


Не пропустіть