Нова Skoda Octavia виїхала на дороги (Фото)

Компанія Skoda офіційно представить нове, четверте покоління своєї найбільш продаваної моделі Octavia 11 листопада в Празі. Зараз автомобіль проходить останні випробування на дорогах Чехії.

Хоча спочатку йшлося про публічний дебют у Франкфурті, виробник все ж вирішив трохи зрушити його на середину листопада, щоб не зміщувати фокус з інших новинок автосалону. Octavia і раніше утримує звання найбільш популярного автомобіля не тільки в лінійці компанії, але і одного зі світових бестселерів.

Оскільки до прем’єри залишилося трохи більше місяця, нове покоління моделі з ще більшою ревністю проходить останні випробування перед дебютом. У четвер, 3 жовтня, чеське видання Garaz.ch опублікувало нові кадри з передсерійним прототипом ліфтбека.

Судячи з кадрів, автомобіль все ж позбудеться подвійних фар, які вперше з’явилися на рестайлінговій версії третього покоління і досі викликають несхвалення серед шанувальників «Октавії». Передня частина машини по дизайну тепер буде ближче до «старшої» моделі Superb.

У моторній гамі ніяких радикальних змін не очікується: автомобіль як і раніше буде комплектуватися бензиновими турбомоторами об’ємом від літра до півтора, також будуть доступні два «дизеля» об’ємом 1,6 і 2,0 літра. Є ймовірність, що зі зміною поколінь Octavia отримає гібридну модифікацію.


Не пропустіть