Новий Cadillac Escalade помітили на тестах (Фото)

Решітка радіатора нового Escalade нагадує ту, яку отримує кросовер XT6: її бічні грані звужуються до низу. З обох сторін решітки ми бачимо вузькі фари, під якими, очевидно, виробник розмістив вертикальні протитуманки.

Нові шпигунські знімки Cadillac Escalade, які з’явилися в Мережі, дають нам більше інформації про новий позашляховик. Найкраще в цей раз вдається розгледіти радіаторну решітку. У колишніх тестових авто цей елемент екстер’єру був надійно схований під «камуфляжем», а ось на останніх фотографіях радіаторна решітка максимально оголилася. На передній частині авто вона займає великий простір і виглядає вельми масивною. За своїм дизайном вона схожа на решітки Cadillac XT6 і Cadillac CT5.

Моторну лінійку позашляховика виробник теж модернізує. Можливо, 6,2-літровий V8 так і залишиться базовим мотором, а компанію йому може скласти гібрид. Ходять чутки, що новий Escalade також обзаведеться чотирьохлітровим Blackwing V8 Cadillac з подвійним турбонаддувом.

В арсеналі новинки можуть з’явитися система автоматичного круїз-контролю Cadillac Super Cruise, частково автономна система водіння і передова мультимедіа з величезним дисплеєм. В цілому ж Cadillac Escalade потребував оновлення по всіх фронтах. Презентувати позашляховик 2021 модельного року марка обіцяє вже в наступному році.


Не пропустіть