Volkswagen покаже в Женеві новий седан (фото)

Volkswagen розробляє нову модель спільно з китайцями і вона розміститься в продуктовому ряду між Passat CC і Phaeton.

Як повідомляє китайська преса, німецький концерн Volkswagen планує продемонструвати на Женевському автосалоні великий седан-купе. Ймовірно, йдеться про серійну модель, що базується на концепті Volkswagen C Coupe GTE, представленому на Шанхайському автосалоні в минулому році. Розробка автомобіля проводилася спільними зусиллями VW і китайської компанії SAIC.

Концепт C Coupe GTE має довжину 5071 мм, ширину – 1930 мм і висоту 1445 мм при колісній базі 3014 мм. Серійний седан, ймовірно, буде оснащуватися бензиновими моторами і, можливо, гібридною системою.

Прототип Volkswagen C Coupe GTE укомплектований плагін-гібридною силовою установкою, що включає бензинову «турбочетвірку» TSI з прямим уприскуванням і електродвигун, що агрегатуються з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією. Електродвигун живиться від літій-іонного акумулятора. Комбінована потужність такої системи складає 245 к.с.

Спочатку передбачалося, що серійна модель буде продаватися виключно на китайському ринку, але, судячи по обраному для прем’єри місцю, вона добереться і до Європи, посівши в модельному ряду бренду місце між Passat CC і Phaeton.

Варто відзначити, що якщо всі чутки підтвердяться, то в планах Volkswagen на Женевський автосалон вже три новинки. Вже відомо про оновлений Volkswagen Golf і концепт T-Cross.


Не пропустіть